3 Eyl 2014

Web Sitesinde Olması Gerekenler

Web Sitesinde Olması Gerekenler
Copright 2014 Kordizayn
Kordizayn olarak yaptığımız siteler, tamamen özel tasarım olup hazır site yada template değildir. C# Asp.NET ile kodlanıp CSS3.0 &  JQuery teknolojileriyle oluşturulmuş her tarayıcı (explorer,chrome,mozilla,safari vb.)ve tüm platformlarda düzgün görünme özelliğine sahip aynı zamanda Responsive (bilgisayar,tablet ve mobil cihazlara) uygun şekilde tasarlanmaktadır. Hareketli animasyonlar için Flash kullanmayıp eğer gerekliyse bu tarz animasyonları HTML 5 ile hazırlayıp sitenize ekliyoruz ve tüm cihazlarda sorunsuzca görüntülenebiliyor. Sitelerimiz Google'nin devamlı değişen algoritmalarına göre SEO dostu olarak kodlanıyor. Bu sizin aramalarda ve görüntülenme oranlarını arttırarak rakiplerinize bariz üstünlük kurmanızı sağlıyor.

Kordizayn Web Design olarak Siteniz; Yeni Türk Ticaret Kanuna uygun, içerikleri firma ihtiyaçlarını ve tanıtımlarının yapılmasını sağlayacak şekilde ve tasarımlar tamamen müşteri istekleri baz alınarak hazırlanmaktadır. Bu sebeple site içerikleri, kullanılacak modul ve paneller , uygulanacak SEO çalışmaları , tasarım farklılkıları gibi etkenlerden dolayı tek bir fiyat vermek mümkün değil. Şuan burada vereceğimiz fiyatlar ortalama değerler olup istekleriniz doğrultusunda değişkenlik gösterebilir.

Sektör standartlarına uygun profesyonel ve kurumsal bir web sitesinin ortalama maliyeti 1500 TL civarındadır. Sosyal paylaşım siteleri (Facebook, Twitter, Linkedin, İnstagram, Tumblr vb.) üyelik ve sayfalarının oluşturulması ve web sitesi ile entegrasyonları 250 TL, Blog entegrasyonu ve tasarımıda 1000 TL olarak fiyatlandırılmaktadır.

Tüm bu kurumsal çalışmaların Kordizayn Web Design tarafından satış sonrası destek hizmetlerimiz dahilinde yapılması durumunda 2750 TL yerine 2000 TL gibi bir fiyata bu saydığımız özelliklerde bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Fiyat sizin içinde uygunsa hemen Web Sitemizin iletişim kısmından yada (216) 574 68 56 numaralı telefonu arayarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kordizayn Web Design


1 yorum: