20 Ara 2013

Web Tasarımı ve jQuery 2.0 Yenilikleri

jQuery 2.0 Logo

Web tasarımında JQuery nin önemini bilmeyen yoktur sanırım. JQuery 2.0 Nisan 2013'de yayınlanmaya başladı. Web tasarım için vazgeçilmezlerden olan jQuery artık yeni sürümüyle beraber  IE6, IE7 ve IE8 desteğini kesti. Eski browserlar için jQuery 1.9 versiyonu geliştirilmeye devam edicek. Ancak  IE6, IE7 ve IE8 dışındaki tüm browser’lar ve ortamlar için 2.0 kullanılması öneriliyor.

JQuery 2.0′ın özellikleri:
IE6, IE7 ve IE8 destekleri verilmeyeceğinden jQuery 2.0'in 1.9'a göre %12 daha az kodla yazıldığı ve daha küçük boyutlarda olduğu göze çarpıyor. Web tasarımı ve Seo içinde çok önemli olan bu özellikler eski sürüm browserlar için ayrı ayrı eski selector API methodları kullanılarak yazılmıştı ama şimdi 2.0 sürümünde ise bu kodlama tamamen kaldırıldı ve sadece querySelectorAll API methodu kullanılmaktadır. Böylelikle jQuery 2.0' dakod fazlalığı ortadan kalkmış oluyor.

HTML5 CSS3.0 ile birlikte yeni nesil web uygulaması geliştirenlerin veya geliştirmeyi düşünenlerin de bir parçası olan JQuery 'nin son sürümünü indirmek için tıklayınız.


2 yorum:

  1. Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart hdfc cashback offers You will get upto 75% Discount

    Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart SBI Cashback Offer You will get upto 75% Discount

    Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart AXIS Cashback Offer You will get upto 75% Discount

    Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site flipkart cashback offersso

    Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site Flipkart hdfc offersso

    Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site so here you will getFlipkart big billion day offers

    YanıtlaSil
  2. When the banker has either decided to stand or taken a third card, all 카지노사이트 the hands are uncovered. The banker's hand is compared separately with every of the participant hands, and the banker pays out, collects or returns the gamers' bets in accordance with the outcomes. Both gamers now expose their playing cards and the higher valued hand wins. If the total it's a tie and gamers' stakes are returned.

    YanıtlaSil